Gewoon hele lekkere zakelijke catering

Als werkgever is het tegenwoordig steeds belangrijker om je medewerkers tevreden te houden. Naast een goed salaris en goede werkomstandigheden, worden gebaren soms meer gewaardeerd dan alleen geld. Wat dacht u ervan om af en toe een heerlijke zakelijke lunch te bestellen voor uw team? Nadat ze genoten hebben van een smakelijke maaltijd, zullen ze vol nieuwe energie en enthousiasme aan het werk gaan. Een dergelijk gebaar wordt zeer gewaardeerd.

Maar misschien vraagt u zich af: “Wat moet ik ze dan te eten aanbieden?” Geen zorgen, er zijn tal van opties voor zakelijke catering. Onze optie is eenvoudig, betaalbaar en heeft één zekerheid: iedereen vindt het lekker. Met Frietje on tour komt onze luxe frietwagen gewoon naar uw locatie toe.

frietjeontour-frietwagen

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Zakelijke lunch aftrekbaar

Een zakelijke lunch wordt fiscaal gezien beschouwd als representatiekosten, waardoor deze kosten (gedeeltelijk) aftrekbaar zijn van de winst van uw onderneming. Dit resulteert in een vermindering van vennootschaps- of inkomstenbelasting. Echter, het is ook belangrijk om te kijken naar de niet-materiële en niet-financiële voordelen die een zakelijke lunch met zich meebrengt, zoals de waardering van uw medewerkers en verbetering van de arbeidsmoraal.

Bij ons hebben we onze zakelijke catering speciaal ontworpen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. We bieden verschillende pakketten aan waarbij de hoeveelheden vooraf worden bepaald. De prijs per persoon is afhankelijk van het gekozen pakket. Omdat mensen verschillende eetlust hebben, bieden wij doorgaans de mogelijkheid voor onbeperkt friet eten aan.

Frietwagen huren in Eindhoven

Ook voor een feestje of evenement

Ons cateringaanbod biedt de ideale oplossing voor zakelijke feestjes of evenementen. Met onze foodtruck op uw bedrijfsterrein kunnen we snel en efficiënt iedereen voorzien van hapjes en indien gewenst drankjes. We serveren het eten op wegwerpservies, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de opruiming – wij nemen alle rommel na afloop weer mee. Met onze foodtruckservice is het heel eenvoudig om uw gasten van een lekker hapje te voorzien tegen een betaalbare prijs.

Uw medewerkers, uw leverancier, klanten en andere stakeholders zullen uw gebaar waarderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×