Frituurwagen huren

De beste frituurwagen huren

Bent u van plan om op korte termijn een feest te organiseren? Bijvoorbeeld een feest voor de buurt of een feest voor uw kinderen ter gelegenheid van de communie? Zo’n feest is pas compleet wanneer uw gasten lekkere verse friet kunnen eten. Lijkt u dat wel wat maar wilt u niet zelf de hele middag gaan staan bakken? Via Frietje on Tour kunt u een mobiele frituurwagen huren. Door onze frituurwagen te huren inclusief bemanning, biedt u uw gasten overheerlijke verse friet samen met de beste kwaliteit snacks zoals overheerlijke hamburgers, kipcorns, frikandellen en kroketten. Er is voor ieder wat wils. Als u onze frietwagen huurt bent u gegarandeerd van een topfeest.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een frituurwagen huren voor uw feestlocatie

Of u nu van plan bent om een familiefeest, een bedrijfsfeest of een feest voor de klas van een van uw kinderen te organiseren. Een frituurwagen huren doet u het beste via frietjeontour.nl. Vrijwel iedereen is liefhebber van friet en voor mensen die wat anders willen, biedt ons brede assortiment gegarandeerd een oplossing. Het hoogtepunt van ieder feest is wanneer onze feestelijke, oranje snackwagen voor komt rijden. Veel gasten zullen kunnen niet wachten tot zij hun buikje kunnen vullen.

Alle pakketten friet zijn mogelijk

Wanneer u besluit om een frituurwagen te huren via onze organisatie, dan heeft u de keuze uit een groot aanbod. U kunt ervoor kiezen om al uw gasten een budgetmenu aan te bieden maar u kunt ze ook onbeperkt laten smullen. Daarnaast bieden wij een speciaal VIP Menu. Door uw keuze bewust te maken houdt u grip op de kosten. In alle gevallen zijn uw gasten echter verzekerd van heerlijke versie friet en snacks die op verantwoorde wijze door ons zullen worden bereid.
Kies ervoor om een frituurwagen te huren via Frietjeontour.nl. Samen maken we uw feest tot een groot succes. Neem direct contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×