Frietwagen op uw bedrijf laten komen

Vossenberg en Kraaiven, 2 van de 7 industrieterreinen van Tilburg, gelegen naaste elkaar in Tilburg Noord. De circa 150 bedrijven op laatstgenoemd industrieterrein bieden werk aan meer dan 7.000 mensen. En op Vossenberg werken minstens net zoveel personen. Is uw bedrijf gevestigd op een van deze bedrijfslocaties? Vergeet dan niet om uw werknemers op zijn tijd eens te verwennen. Mogen wij als cateraar eens een simpele suggestie geven? Laat onze frietkar langskomen op uw bedrijfsterrein.

Een frietkraam op zich is niet al te veel bijzonders, die zijn er meer. Maar ons fastfood-cateringconcept is optimaal ingericht om grote groepen mensen snel en effectief van een heerlijke maaltijd te voorzien. Vooraf bepaalt uzelf wat u budget is. Uw medewerkers eten vervolgens gedurende 2 uur onbeperkt.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Heerlijk vindt men dat, een patatkraam voor de deur van het bedrijf

Uw medewerkers zullen u dankbaar zijn. Onze frietwagen wordt niet alleen voor bedrijfsfeesten en -evenementen gehuurd. Sommige werkgevers op Vossenberg of Kraaiven in Tilburg vragen ons periodiek te komen. Bijvoorbeeld iedere vrijdagmiddag, als bijzondere vorm van bedrijfslunch. Of 1 X per maand.

Bij Frietje on tour eten uw medewerkers al vanaf € 6,50 per persoon onbeperkt friet, met daarbij een snack naar keuze. Kiest u voor een duurder menu dan wordt de keuzevrijheid ook groter. En ons V.I.P. menu biedt de mogelijkheid om zowel onbeperkt te eten als te drinken.

frietjeontour-frietwagen

Ook voor grotere bedrijfsevenementen

Dat laatste is niet zozeer gericht op het verstrekken van een bedrijfslunch, maar biedt een ideale oplossing voor wanneer u een bedrijfsevenement wilt organiseren. Ontvang bijvoorbeeld afgezien van uw medewerkers ook klanten en leveranciers op uw nieuwe bedrijfslocatie op Vossenberg of Kraaiven in Tilburg. Vanuit onze frietkraam en mobiele tapwagen voorzien wij dan iedereen van heerlijke drank en spijs.

Frietje on tour biedt een aantrekkelijk geprijsde oplossing in het kader van bedrijfscatering. Informeer ook eens naar de mogelijkheden voor het huren van onze grillwagen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×