Betaalbare catering voor bedrijven

Ieder bedrijf heeft wel eens wat te vieren. Waar uw onderneming zich ook mee bezighoudt, maakwerk, techniek, de verrichting van kantoorwerkzaamheden: soms is het tijd voor feest op de werkvloer. Helaas zijn de meeste ondernemingen daar niet op ingericht. Uw kleine bedrijfskantine is er niet op gemaakt om lekkere maaltijden te verstrekken aan een grote groep gasten. Bedrijfscatering vormt dan de oplossing.

Iedereen prefereert iets anders op culinair gebied. Gelukkig zijn er daarom verschillende soorten caterings. Bedrijven kunnen kiezen uit een breed pallet aan mogelijkheden, van culinair tot fastfood. Frietje on tour richt zich op die laatste categorie.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Maak kennis met ons concept t.a.v. bedrijfscatering

Nog altijd geeft een groot deel van de Nederlanders aan dat zij een heerlijk frietje op zijn tijd tot hun favoriete maaltijd rekenen. Neem daarbij een heerlijke, typisch Hollandse snack zoals een frikandel, frikandel speciaal, een kroket of een bamischijf, en iedereen is tevreden. Ook een frietje kapsalon behoort inmiddels tot het Nederlands culinair cultureel erfgoed. En als u dat wilt kunnen wij het aanbieden in het kader van onze catering voor bedrijven.

Ook binnen het fastfoodsegment bieden wij verschillende concepten van caterings waaruit bedrijven kunnen kiezen. Afgezien van onze high-quality patatwagen kunnen wij uw bedrijf ook bezoeken met onze grillwagen, voor luxe broodjes belegd met beenham en worst.

frietjeontour-frietwagen

Desgewenst komen wij wekelijks langs

Hoewel wij van ons bezoek altijd een feestje maken, hoeft het niet per se feest te zijn om de snackwagens van Frietje on tour langs te laten komen. Beloon uw medewerkers bijvoorbeeld 1 x per week met een frietmaaltijd als lunch, in afwisseling op de normale doodeweekse broodmaaltijd. Ook op die manier versterk je als werkgever de band met je werknemers.

Uw medewerkers zullen onze bedrijfscatering zeker waarderen. En na afloop van de maaltijd zullen ze weer met een tevreden gevoel aan de slag gaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×