Onze frietwagen bij u op de zaak in Habraken of Zandven Veldhoven

Stichting Parkmanagement Veldhoven zet zich in voor de bedrijventerreinen Habraken en Zandven in Veldhoven. Op deze 2 industrieterreinen onder de rook van Airport Eindhoven, zijn inmiddels 10-tallen bedrijven gevestigd. Wilt u uw medewerkers daar eens een keertje van een bedrijfslunch voorzien die niet uit de eigen broodtrommel afkomstig is? Bekijk dan snel de mogelijkheden die Frietje on tour biedt.

Onze frietkraam komt direct naar uw bedrijf. Wij zijn erop gericht om grotere groepen mensen van een heerlijke maaltijd te voorzien. Bij wijze van middagmaal maar zeker ook wanneer u iets te vieren heeft op de zaak.

frietjeontour-frietwagen

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

De mogelijkheden van catering vanuit onze frietkar

Op Habraken en Zandven in Veldhoven bevinden zich verschillende kleine bedrijven die vaak niet beschikken over eigen kantinefaciliteiten. Bovendien zijn er diverse bedrijven actief in de bouw- en timmerindustrie, waar nog veel handmatig werk wordt verricht. Dit fysieke werk zorgt voor een flinke eetlust. Gelukkig kunnen wij daarbij helpen met diverse menu-opties.

Wij bieden de mogelijkheid om onze patatkraam op uw bedrijf te laten komen voor een afgesproken periode. Tegen een vaste prijs kunnen uw gasten onbeperkt genieten van friet en een snack naar keuze. Vooraf krijgt u volledige duidelijkheid over de kosten. Houd er wel rekening mee dat er in veel gevallen een minimum aantal deelnemers vereist is.

Frietwagen huren in Eindhoven

Vier bijvoorbeeld uw 10- of 15-jarig bestaan met Frietje on tour

Habraken en Zandven in Veldhoven zijn relatief jonge industrieterreinen. De kans is groot dat uw onderneming hier op korte termijn zijn 10- of 15-jarig bestaan viert. Nodig eens wat klanten en leveranciers uit en laat ze samen met uw medewerkers een hapje en een drankje nuttigen. Vanuit onze frietkraam en mobiele bar is dat heel eenvoudig te realiseren.

Goede bedrijfscatering hoeft helemaal niet moeilijk en duur te zijn. Frietje on tour regelt het allemaal voor u. En let maar op, dat zal zeker gewaardeerd worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×