frietkraam huren

Een frietkraam huren voor smakelijk succes

U wilt een frietkraam huren voor uw bedrijfsfeest, uw jubileum of andersoortig evenement? U wilt uw gasten een smakelijke traktatie bieden die van succes verzekerd is? Zoek dan niet verder want bij Frietjeontour.nl staan onze vrolijke frietwagens al voor uw klaar. Overal in Geldrop en omstreken komen wij met onze gastvrijheid en kwaliteit naar uw toe. Ons gastvriendelijke personeel serveert hierbij de overheerlijkste frieten en evenzo lekkere snacks. Wie houdt daar nu niet van? Precies daarom bent u met onze frietkraam van smakelijk succes verzekerd.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Oranje frietkraam huren voor elk budget

Omdat we bij Frietjeontour.nl als geen ander weten dat geen enkel feest of evenement hetzelfde is, kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen. Geeft u bijvoorbeeld een groot feest, maar heeft u een klein budget? Dan kunt u al voor € 3,10 per persoon bij ons terecht. Wij serveren uw gasten dan verse frieten met een superlekkere saus. Heeft u een ruimer budget dan bieden wij u de keuze uit maar liefst drie basismenu’s. Hierin zitten uiteraard ook verse frieten en daarnaast zijn deze menu’s ook van meerdere snacks voorzien. Wilt u een compleet pakket waar ook drankcatering bij in zit? Kies dan voor ons VIP-arrangement.

frietje-on-tour-frikandel

Frietkraam op locatie in Geldrop en omstreken

Of u nu een frietwagen wilt huren in Geldrop, Eindhoven, Breda, Veghel, Den Bosch, Nijmegen of elders in de regio: Frietjeontour.nl is u overal graag van dienst. Wij vragen om een vergoeding van maar € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. U bent dan verzekerd van een smakelijk succes tijdens uw feest of evenement. Gastvrijheid staat bij ons voorop en ook kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor meer informatie nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×