Frietkraam aan huis

Voordelig een frietkraam aan huis: hoe leuk is dat?

Lijkt een frietkraam aan huis u helemaal je van het tijdens uw feest of verjaardag? Bij Frietjeontour.nl regelen we het graag voor u. Bovendien doen we dit ook nog eens tegen zeer voordelige tarieven. Want al vanaf € 3,10 per persoon kunt u uw gasten verrassen met een wel heel bijzondere en bovenal heerlijke traktatie. Bij ons speciale arrangement van € 3,10 trakteert u uw gasten namelijk op een portie overheerlijke friet met saus naar keuze. Gewoon bij u in de tuin of op straat voor uw woning. We hoeven u vast niet te vertellen welke enorm enthousiaste reacties wij hierbij al hebben meegemaakt.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Uw frietkraam aan huis in Geldrop en omstreken

Onze opvallende oranje frietwagen zorgt voor een vrolijk accent op uw feestlocatie. Voeg daar ons gastvriendelijke personeel aan toe, goede friet en overheerlijke snacks en voilà, u heeft gegarandeerd de ingrediënten voor een groot succes. Wij komen bij u op locatie in heel Geldrop, maar ook daarbuiten. Dit betekent dat u ons ook voor uw feest of evenement in Eindhoven, Best, Nuenen, Valkenswaard, Helmond en tal van andere plaatsen kunt boeken. Vanuit ons filiaal in Geldrop vragen wij om een vergoeding van € 0,55 cent per gereden kilometer.

frietje-on-tour-frikandel

Onze keuze is reuze

Naast ons speciale arrangement van € 3,10 per persoon, kunt u bij Frietjeontour.nl ook een frietkraam aan huis huren met drie verschillende basismenu’s. Hierbij zijn naast overheerlijke friet met saus ook snacks inbegrepen. Niet een paar, maar snacks die in aantal variëren van 6, 10 tot 11 stuks. Heeft u nu echt een heel bijzonder feest te vieren, zoals een jubileum bijvoorbeeld, dan verdient ons VIP-arrangement de absolute aanbeveling. Bij dit speciale arrangement krijgt u een compleet pakket aan bediening, friet, snacks en drankcatering.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×