Frietkar huren in Sittard

De beste frietkar huren in Sittard

De frietkar van Frietje on tour is een waar begrip in Sittard en omstreken, het huren van een frietkar is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Wij leveren de heerlijkste friet van de regio. Onze bemande frietkar vervult al uw snackwensen en maakt overheerlijke friet voor al uw feesten en partijen. We zijn gelijk te herkennen door de vrolijke oranje kleuren van onze wagen zodat heel Sittard weet dat het feest is. Onze frietkar is de ideale optie als u voor gemak kiest. Bij Frietje on tour huurt u eenvoudig een bemande frietkar die naar Sittard reist. Wij rekenen vanuit ons filiaal in Geldrop € 0,55 per gereden kilometer voor de rit van de frietkar naar Sittard.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

De beste snacks en verse friet zonder gedoe

Onze mobiele frietkar voorziet u van heerlijke friet en een rijk assortiment aan snacks. Ons personeel ontneemt alle lasten en verwent al uw gasten. Een ideale optie dus voor een Sittards buurtfeest of tijdens een bruisend carnaval. De frietkar van Frietje on tour staat altijd paraat met professioneel personeel. U kunt ook een betaalbaar V.I.P. arrangement huren in Sittard en dat betekent 1,5 uur lang onbeperkt eten en 5 uur lang onbeperkt drinken. De ultieme snackervaring waar uw gasten van zullen smullen. Het is onze meeste gekozen optie dus kijk snel op onze site voor meer informatie.

Bijzondere pakketten en arrangementen voor een mooie prijs

Frietje on tour levert niet alleen verse friet. Frikadellen, kroketten, hamburgers en nog veel meer. Op onze website kunt u een blik werpen op onze exclusieve menu’s en arrangementen. Ook hebben wij onze BBQ en Grill wagen die een echte eyecatcher is. Of misschien wilt u flink uitpakken met een podiumwagen. Ook dat is bij ons mogelijk. Wij zijn voorbereid voor elke feestgelegenheid. Dat wij erg bekend zijn in Sittard betekent niet dat wij alleen actief zijn in die regio. Onze frietkar is te huren door het hele land en met plezier voorzien wij heel Nederland van verse friet en heerlijke snacks. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden om een frietkar te huren. Interesse of meer informatie? Neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×