Frietkar huren in Roermond

Frietkar huren Roermond. Bent u van plan binnenkort een groot feest te geven en op zoek naar cateringmogelijkheden op locatie? Catering voor grote groepen mensen kan namelijk redelijk lastig zijn als het om organiseren gaat. De verschillende smaken van iedereen kunnen best ver uiteen lopen. Een puntzak friet gaat er dan ook vaak gemakkelijker in bij de meeste mensen, dit maakt dat Frietje on Tour uw perfecte keuze is om een frietkar te huren in Roermond en omgeving. Lekkere gebakken frietjes en snacks als frikandellen, kroketten, maar ook hamburgers en vele andere snacks hebben wij beschikbaar in onze snackwagen. Verschillende sausjes en drankjes maken deze gehuurde frietkar een goedkope en complete oplossing voor uw feest. Wij komen naast Roermond ook in andere steden en dorpen in Limburg waardoor wij erg flexibel inzetbaar zijn.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietwagen huren op locatie

Frietwagen huren op locatie. Of u nu een familiefeest, bedrijfsfeest of schoolfeest heeft, bij frietjeontour.nl kunt u voor al uw evenementen een frietkar huren op locatie. Zodra de vrolijke oranje snackwagen aan komt rijden is het feest. Frietje on Tour biedt de oplossing voor een frietwagen huren op locatie met verschillende pakketten voor jong en oud. Grotere pakketten omvatten meer verschillende snacks en sausjes. Of u nu in het centrum woont of in de omgeving daarbuiten, wij maken er met u een feestje van. Het personeel van onze snackkar op locatie doet er alles aan om van uw bedrijfsfeest, communie of buurtfeest een succes te maken. Vragen over een frietwagen huren in Breda? Neem dan gerust contact met ons op.

Mobiele frietkar

Mobiele frietkar. Wilt u mobiele frietkar huren in Roermond en omgeving? Dan heeft Frietje on Tour voor u de oplossing! Geen moeilijke organisatie taferelen voor grote groepen mensen, bij Frietje on Tour wordt alles goed geregeld. Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. Heeft u interesse in een mobiele frietkar? U kun contact met ons opnemen via +31(0)6 – 19009694 of vul ons contactformulier in op onze contactenpagina.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×