Frietkar huren in Brabant

In Brabant weten de mensen wel wat feest vieren is. En heeft ook u plannen om een gezellig feest te organiseren in Brabant?

Goed idee, een frietkar huren in Brabant!

Als u dat feest helemaal compleet wilt maken, bied dan uw feestgangers de mogelijkheid om versgebakken frietjes en snacks te eten. We begrijpen dat u geen zin heeft om die friet zelf de hele middag te gaan staan bakken. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een frietkar te huren tijdens uw feest in Brabant. En een frietkar huren doe je natuurlijk via Frietje on Tour.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Friet, kroketten en veel meer

En natuurlijk, wanneer u ervoor kiest om onze frietkar in Brabant te huren, dan zorgen wij ook dat er ervaren frietbakkers mee komen. Die ontzorgen u volledig zodat u lekker feest kunt vieren. U bent gegarandeerd van een absoluut topfeest. En natuurlijk pikt u zelf ook een lekker frietje mee.

Frietkar huren in Brabant: frietjeontour.nl

Familiefeesten, bedrijfsfeesten of klassefeesten, ze zijn pas compleet als er een frietkar aanwezig is. En een frietkar huren, dat doet u natuurlijk via frietjeontour.nl in Brabant. Wie is er nu geen liefhebber van friet, iedereen toch? En mocht het zo zijn dat er mensen bij zijn die toch graag iets anders willen: wij bieden een zeer breed assortiment en daarmee is er voor iedere aanwezige wat wils. Ons assortiment varieert van traditionele friet met frikandel tot een heerlijke, verse bami schijf of vegetarische producten. U kunt zelf vooraf bepalen of u uw gasten een basic pakket of een VIP-pakket laat afnemen uit onze frietkar. Zo houdt u de kosten zelf goed in de hand.

Laat er geen misverstand over bestaan: Brabanders houden van feest vieren en ook van lekker eten. Een frietkar huren via Frietje on Tour is dus ideaal voor uw feest.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×