Frietkar huren in Bakel

Frietkar huren in Bakel

Voor elke feest in Bakel kan je de frietkar huren. Of dat nou een schoolfeest, bedrijfsfeest of jubileum is. Iedereen is per slot van rekening dol op een verse zak friet. Maar niet alleen friet, ook andere snacks zoals kroketten behoren tot het aanbod van de frietkar.

Goed idee, een frietkar huren in Bakel!

Bij een feestje hoort een frietje. En al helemaal wanneer dit een vers gebakken en ambachtelijk gemaakte friet is. Wanneer je je snacks bij een snackbar bestelt, komen deze vaak koud en slap aan voordat je ze kan opeten. De frietkar maakt hier een einde aan. In plaats daarvan komen wij naar elke locatie in Bakel om verse friet en snack voor jou en je gasten klaar te maken. Het huren van een frietkar in Bakel zorgt voor een tevreden gevoel bij je gasten en maakt je feest een gegarandeerd succes.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Friet, kroketten en veel meer

Voor elk evenement of feestje in Bakel, komt de oranje snackwagen naar je toe. De friet en snacks worden dan ter plekke bereid voor jou en je gasten door ons gastvrije personeel. In het assortiment zitten dus niet alleen frietjes, maar ook kipcorn of kroketten bijvoorbeeld. Voor elke trek en smaak is er dus altijd wel iets. Bij andere catering betekent op is op. Dit is niet het geval bij de frietkar, waar je gasten onbeperkt snacks kunnen bestellen uit ons brede assortiment.

Wil jij een frietkar huren in Bakel? Doen!

Voor elk feest of evenement in Bakel, en voor elk budget, is de frietkar de kers op de taart, of de ketchup op je hamburger. Ter plekke maakt ons gastvrije en gezellig personeel verse snacks voor jou en je feestvierende gasten klaar, zodat jouw evenement een groot succes kan worden. Heb jij dus een feest of evenement in Bakel en wil je een van onze frietwagens huren? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×