Foodtruck Huren

Een foodtruck huren op uw feestlocatie

Door een foodtruck te huren voor uw feest of evenement trakteert u uw gasten op een leuke en bovenal lekkere verrassing. Dit weten wij bij Frietjeontour.nl als geen ander. Wij komen graag langs op uw feestlocatie met onze opvallende patatwagen van waaruit wij de lekkerste snacks en friet serveren. Uw gasten zullen dit zonder twijfel weten te waarderen en u bent van succes verzekerd. Bovendien kunt u deze smakelijke belevenis al vanaf € 3,10 per persoon bij ons boeken. Geweldig toch? Dat vinden wij nu ook. Aarzel daarom niet en informeer naar alle mogelijkheden.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Oranje foodtruck huren in Geldrop en omgeving

Onze opvallende oranje frietwagen zorgt voor een vrolijk accent op uw feestlocatie. Voeg daar ons gastvriendelijke personeel aan toe, goede friet en overheerlijke snacks en voilà, u heeft gegarandeerd de ingrediënten voor een groot succes. Wij komen bij uw op locatie in heel Geldrop, maar ook daarbuiten. Dit betekent dat u ons ook voor uw feest of evenement in Eindhoven, Best, Nuenen, Valkenswaard, Helmond en tal van andere plaatsen kunt boeken. Wij vragen vanuit Geldrop een vergoeding van € 0,55 cent per gereden kilometer.

bitterballen-6-stuks

Smakelijke arrangementen op maat

Omdat u bij ons voor uiteenlopende gelegenheden een foodtruck kunt huren, bieden wij u verschillende arrangementen. U kunt al een arrangement bij ons boeken van € 3,10 per persoon. Bijvoorbeeld als u een feest organiseert voor een grote organisatie maar een klein budget heeft. Daarnaast heeft u de keuze uit drie basismenu’s en ook nog eens een speciaal VIP-menu. Welk arrangement u ook kiest: bij Frietjeontour.nl staan gastvrijheid en kwaliteit voorop. Wij zetten alles op alles om de gasten op uw feest of evenement een smakelijke en bijzondere traktatie te geven. Gegarandeerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×