Snackwagen

Met onze snackwagen is uw feest van succes verzekerd

Een snackwagen op uw feestlocatie met overheerlijke friet, snacks of meer? U regelt het snel en eenvoudig bij Frietjeontour.nl. Wij zijn in Geldrop gevestigd en komen graag bij u op locatie in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Dus of u nu een jubileum in Eindhoven viert, een bedrijfsfeest in Weert moet organiseren of een party in Nijmegen: wij staan tot uw dienst. Onze vrolijke frietwagens worden altijd met veel enthousiasme verwelkomd door de aanwezige gasten. Dat is natuurlijk niet zo raar, want zeg nu zelf, wie houdt er niet van supersmakelijke friet en o zo lekkere snacks?

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snackwagen Frietjeontour.nl al vanaf € 3,10 per persoon

Onze vrolijk gekleurde oranje frietwagens zijn er voor elke gelegenheid. Of u nu een bescheiden feestje viert of een groots evenement gepland heeft staan. Zo kunt u al met een klein budget op onze aanwezigheid rekenen. Voor € 3,10 per persoon namelijk, trakteert u uw gasten op een lekkere portie friet en een bijbehorende saus. Wilt u het graag iets uitgebreider, dan kan dat uiteraard ook. Daarvoor hebben wij de keuze uit maar liefst drie basismenu’s. Dit zijn: Menu L, Menu XL en Menu XXL. Naast patat zitten in deze menu’s ook meerdere snacks inbegrepen, namelijk 6, 10 of 11 stuks. Voor een compleet arrangement met bediening, friet-, snack- en drankcatering kiest u voor ons VIP-menu.

In de regio Geldrop en ver daarbuiten

Heeft u onze snackwagen in Limburg zien staan, of in Gelderland? Dat kan kloppen. Want hoewel wij in Geldrop gevestigd zijn, komen wij met onze frietwagens op nagenoeg elke locatie in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland. Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×