Snackwagen huren

Feestelijke snackwagen huren op locatie

Door een snackwagen te huren voor uw feest, evenement of andere gelegenheid verzekert u zichzelf van groot succes. Vrijwel iedereen, jong en oud, is liefhebber van smakelijke patat en een heerlijke snack. Juist daarom kunt u bij Frietjeontour.nl een patatkar huren op iedere gewenste locatie in Geldrop en omstreken. Al voor € 3,10 per persoon komen wij uw feest, evenement of andere gelegenheid dan opluisteren met onze smakelijke traktaties. Daarbij zijn al onze medewerkers de gastvriendelijkheid zelve en zorgen zij ervoor dat uw initiatief voor een snackwagen op veel enthousiaste reacties kan rekenen. Wat wilt u nog meer?

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snackwagen huren in Geldrop en wijde omgeving

Frietjeontour.nl is weliswaar in Geldrop gevestigd, maar u kunt ook in de wijde omgeving gebruik maken van onze smakelijke service op locatie. Bijvoorbeeld als u een bedrijfsfeest organiseert in Eindhoven, een buurtfeest hebt in Breda of een jubileum viert in Venray. Daarnaast zijn we u ook graag van dienst in plaatsen zoals Tilburg, Nijmegen, Best, Nuenen, Weert, Veldhoven, Uden en ga zo maar door. Wij rekenen vanuit ons filiaal in Geldrop € 0,55 per gereden kilometer als vervoersvergoeding.

Riante keuze aan menu’s en arrangementen

Het ene feest is het andere niet en daarom biedt Frietjeontour.nl volop keuze aan diverse menu’s en arrangementen. Zo kunt u bij ons al een snackwagen huren vanaf € 3,10 per persoon. Uw gasten kunnen dan heerlijk genieten van een smakelijk frietje en bijbehorende saus. Wilt u hier ook snacks bij aanbieden? Dat kan. U kiest dan voor een van onze drie basismenu’s: Menu L, Menu XL of Menu XXL. Geeft u een bijzonder feest of evenement en wilt u een compleet arrangement inclusief drankcatering? Kies dan voor ons VIP-arrangement met alles erop en eraan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×