Snackkraam huren in Limburg

De beste snackkraam huren in de provincie Limburg

De snackkraam van Frietje on tour is dé keuze van Limburg. Heel de provincie huurt met plezier onze bemande snackkramen omdat wij de heerlijkste friet leveren van de regio. Ervaar daarom onze verrukkelijke patat en onze goede bediening. U herkent ons door onze vrolijke oranje frietkar. De snackkraam van Frietje on tour is de perfecte optie als u voor gemak gaat. Onze mobiele snackkraam is beschikbaar in de hele provincie. Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Voordelig een snackkraam in Limburg huren

Op onze website leest u alles over onze snackkraam en onze exclusieve menu’s. Naast onze standaard kramen hebben wij een speciale BBQ en Grill wagen. Een opvallende aanvulling voor elk groot feest. Wij beschikken ook over een imposante podiumwagen die ideaal is voor optredens of speciale evenementen. Daarmee is Frietje on tour voorbereid op elke feestgelegenheid. Onbeperkt genieten van snacks is nog nooit zo makkelijk geweest met ons V.I.P. menu. Wij leveren een betaalbare culinaire ervaring met dit unieke arrangement. Voor een mooie prijs kunnen uw gasten 1,5 uur lang onbeperkt eten en 5 uur lang onbeperkt drinken. Kijk op onze site voor meer informatie over deze populaire optie die vaak wordt besteld.

De beste snackkraam van Limburg en Nederland

Onze mobiele snackkraam levert een rijk assortiment aan snacks, van hamburgers en frikadellen tot kroketten en speciale hapjes. Ons personeel zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat u zonder zorgen kunt genieten. Frietje on tour is daarom ideaal voor elk feest en speciale gelegenheid en wij staan altijd voor u klaar met onze goede service. We zijn bekend in Limburg maar wij reizen ook door heel Nederland met onze mobiele foodtrucks. Wij informeren u daarom graag verder over onze bijzondere arrangementen en speciale diensten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×