Snackkar huren

Een echte snackkar huren bij Frietjeontour.nl

Wilt u een snackkar huren voor uw feest of andere gelegenheid in Geldrop en omstreken? Bij Frietjeontour.nl zijn wij u graag van dienst met onze vrolijke frietwagens waarin alles aanwezig is voor een geslaagde gelegenheid. Ongeacht, of dit nu een jubileumviering in Tilburg is, een bedrijfsfeest in Nijmegen of een buurtfeest in Eindhoven. Daarnaast staan wij ook in Geldrop zelf, in Best, in Venray, in Veldhoven, in Nuenen, in Weert en in Den Bosch tot uw dienst. Kortom, overal waar u iets te vieren hebt in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland staan wij voor u paraat.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Bij onze snackkar huren de keuze uit diverse arrangementen

Stel, u heeft een groot feest of een evenement op de planning staan. Dan wilt u uw gasten natuurlijk ook op smakelijk gebied trakteren. Laat dit nu net zijn waar Frietjeontour.nl gespecialiseerd in is. Of u nu een speciaal arrangement zoekt voor een klein budget van € 3,10 per persoon of een uitgebreid VIP-arrangement van € 24,00 per persoon: wij bieden het u allemaal. Daarnaast kunt u kiezen uit drie basis-arrangementen die naast overheerlijke friet ook uit super smakelijke snacks bestaan. Bij Menu L biedt u uw gasten de keuze uit 6 snacks, bij Menu XL uit 10 snacks en bij Menu XXL uit 11 snacks (inclusief de keuze voor hamburgers).

Voorrijkosten

Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. Geen enkele reden dus, om niet voor Frietjeontour.nl te kiezen, mocht u hier nog over twijfelen. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie over onze snackkarservice? Belt u ons dan of neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×