Snackfiets huren

Bent u voornemens om een feest of een evenement te organiseren? Wat het karakter van uw festiviteit ook is, verzorging van de inwendige mens is essentieel. Uw gasten krijgen honger. Om dat te verhelpen bieden wij diverse foodtruckconcepten aan. En onze nieuwste aanwinst is de snackfiets.

De snackfiets is een omgebouwde bakfiets welke is voorzien van een snackmuur. Deze bakfiets heeft een karakteristieke en ludieke uitstraling en is fraai verlicht. Niemand zal dit exemplaar over het hoofd zien en het wekt veel belangstelling. Onze snackfiets wordt veelal ingezet om de uitgifte van zowel warme als koude hapjes en snacks mogelijk te maken.

Waarom kiezen voor de snackfiets?

Onze conventionele foodtrucks passen wellicht minder goed in de ambiance van uw feest of evenement. Het ludieke en nostalgische karakter van onze snackfiets vormt echter een aanwinst. U kunt de zelfbediening door uw gasten van zowel food- als non-foodproducten mogelijk maken d.m.v. de snackfiets. In de praktijk wordt deze ook veelvuldig toegepast om relatiegeschenken en herinneringscadeautjes uit te reiken, bijvoorbeeld na afloop van bruiloften.

De snackfiets kan indien u dat wilt bediend worden d.m.v. muntinworp zodat u kunt garanderen dat iedere bezoeker iets krijgt.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

frietjeontour-snackfiets

Een welkome aanvulling

Met onze foodtrucks, podiumwagens en grillwagens kunnen wij een compleet, bemand cateringconcept verzorgen tijdens uw evenement. De snackfiets kan daarbij additioneel worden ingezet om de uitgifte te vergemakkelijken. De voedingswaren blijven immers langdurig prima op temperatuur en kunnen door uw bezoekers zelf ‘uit de muur’ getrokken worden zodra men hongerig is. De snackfiets draagt in vele opzichten bij aan de sfeer tijdens uw feest of partij. Neem contact met ons op t.a.v. de mogelijkheden van verhuur en de voorwaarden. Bij Frietjeontour.nl is de catering voor ieder evenement in goede handen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×