Patatkraam

Patatkraam op locatie voor uw party of evenement

Wilt u met een patatkraam uw party of evenement van een smakelijke toevoeging voorzien? Dat kan en hoe. Bij Frietjeontour.nl zijn we hierin namelijk gespecialiseerd. Waar dan ook in Geldrop en omstreken komen we naar u toe met onze vrolijke frietwagens en onze gastvriendelijkheid. Bovenal natuurlijk met overheerlijke friet en o zo lekkere snacks. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een keuze maken uit onze verschillende menu’s en arrangementen. Eenmaal gekozen, vertrouwt u op onze kwaliteitsservice op uw partylocatie en geniet u van alle enthousiaste reacties.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een patatkraam VIP-arrangement of basismenu

U kunt bij Frietjeontour.nl kiezen uit maar liefst drie basismenu’s en twee speciale arrangementen. Een voorbeeld hiervan is ons VIP-arrangement. Bij dit arrangement is behalve friet- en snackcatering ook drankcatering inbegrepen. Kortom, een compleet pakket voorzien van friet, snacks, bier van de tap, wijnen, zeven frisdranksoorten en bediening. Heeft u nu een kleiner budget, dan kunt u ook al van onze diensten op locatie gebruik maken. Kiest u dan voor ons arrangement van € 3,10 per persoon. Uw gasten worden dan getrakteerd op overheerlijke frieten en een saus. Voor friet gecombineerd met meerdere snacks kiest u uit een van onze drie basismenu’s.

Uw party of evenement van succes verzekerd

Omdat vrijwel iedereen van friet en snacks houdt, is het overbodig te noemen dat een patatkraam op uw party of evenement succesvol zal zijn. Gegarandeerd. Frietjeontour.nl is u hierbij graag van dienst. Hoewel onze frietkramen allemaal uit Geldrop komen, kunt u ons ook in de wijde omgeving van Geldrop boeken. In Breda bijvoorbeeld, of in Nijmegen, in Tilburg, in Eindhoven, in Weert of in Venray. Wij rekenen een vervoersvergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×