frietkraam voor uw bedrijf

Op bedrijventerrein De Run, gelegen ten westen van Eindhoven, zijn diverse geavanceerde technologie- en assemblagebedrijven te vinden. Een van de meest bekende is ASML, een producent van chipmachines. ASML Plaza is het grootste bedrijfsrestaurant in Noord-Europa, waar medewerkers onder andere kunnen genieten van een heerlijke lunch.

Misschien is uw bedrijf kleiner dan deze toonaangevende technologie gigant. Desalniettemin wilt u mogelijk uw medewerkers op De Run bij Eindhoven af en toe trakteren op een welverdiende maaltijd. Het huren van een frietkraam op locatie huren via Frietje on tour biedt dan de perfecte oplossing.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

De mogelijkheden van een frietkar

Friet, iets waar iedereen van houdt. En met een goed gevulde maag kun je weer vol energie aan het werk. Onze frietwagen kan bijvoorbeeld elke donderdagavond bij u langskomen. Uw medewerkers kunnen kiezen uit verschillende all-you-can-eat-menu’s.

Ook voor het organiseren van een bedrijfsfeest is onze frietkraam ideaal. Het kost vaak veel tijd, moeite en geld om luxe catering te regelen op een willekeurige bedrijfslocatie. Daar ontbreken vaak de benodigde faciliteiten. Huur onze frietkar en alles is direct beschikbaar. Wij zorgen ook voor het opruimen achteraf.

frietjeontour-frietwagen

Ook voor een natje

De Run bij Eindhoven staat bekend als een vooraanstaand hightech bedrijventerrein. Maar wist u dat het zijn naam dankt aan de gelijknamige beek die aan de zuidelijke zijde stroomt?

En als we het hebben over stromen, dan biedt Frietje on tour natuurlijk niet alleen een concept gebaseerd op voedsel. U kunt ook de volledige drankvoorziening aan ons overlaten. Kies bijvoorbeeld voor een VIP-menu voor uw evenement of feest, waarbij uw gasten niet alleen twee uur lang onbeperkt kunnen eten, maar ook naar hartenlust kunnen drinken. Ons verse bier van de tap zal rijkelijk vloeien.

Moet u na afloop nog rijden? Let dan wel op met wat u drinkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×