Patatkraam huren

Party patatkraam huren in Geldrop en omgeving

Een patatkraam huren voor uw party, evenement of andere gelegenheid in Geldrop en omgeving? Hiervoor bent u bij Frietjeontour.nl helemaal aan het juiste adres. Of beter gezegd: wij komen bij u aan het juiste adres. Of u nu een party of evenement heeft in Geldrop, Eindhoven, Weert, Best, Nuenen, Breda, Tilburg, Venray of een andere plaats in de regio. U kunt bij ons overal een frietwagen op locatie huren waarbij gastvrijheid de boventoon voert. Ons gastvriendelijke personeel zorgt ervoor dat uw gasten getrakteerd worden op overheerlijke patat en evenzo smakelijke snacks. Fantastisch toch?

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een patatkraam huren al vanaf € 3,10 per persoon

Om de prijs hoeft u het beslist niet te laten. Wij bieden u namelijk al een speciaal arrangement vanaf € 3,10 per persoon. Ideaal als u een klein budget heeft maar toch de gezellige sfeer van een patatkraam aan uw party wilt toevoegen. U biedt uw gasten hiermee een overheerlijke puntzak patat met saus naar keuze. Daarnaast bestaat het keuzeassortiment van Frietjeontour.nl uit maar liefst drie basismenu’s. Naast lekkere friet trakteert u uw gasten dan ook op meerdere smakelijke snacks. 6, 10 of 11 snacks om precies te zijn. Wilt u behalve de friet- en snackcatering ook bijpassende drankcatering verzorgd hebben? Kies dan voor ons speciale VIP-menu.

Voorrijkosten

Wilt u een patatkraam huren? Dan rekenen wij hiervoor een vervoerstarief van € 0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. Heeft u vragen aan Frietjeontour.nl of wilt u graag meer weten over onze arrangementen op maat? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×