Ons bedrijf verzorgt de catering voor uw evenement

Frietje on Tour staat uw graag ten diensten met de beste snacks. Feestje of evenement? Geen probleem. En u hoort het goed. Frietje kom naar je toe.

Wij beschikken over alle faciliteiten om op ieder feest en evenement de gasten te voorzien van lekker eten en heerlijk drinken. Smaakvol en voor ieder wat wils. En wij bieden ook verschillende soorten caterings aan voor bedrijven en organisaties zoals scholen. Daarvoor hebben we pakketten op maat samengesteld.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Catering voor een feest met betrekking tot uw bedrijf

Feest vieren op een bedrijfslocatie, samen met uw medewerkers, leveranciers, klanten en andere betrokkenen. Dat schept een band die verder gaat dan alleen zakelijkheid. Tover uw bedrijfslocatie om tot een feestlocatie. Wij hebben er de middelen voor. Allereerst kunt u de frietwagen van ons bedrijf laten komen die verse friet en snacks op locatie voor u en uw gasten komt bereiden. Kies uit verschillende basic of luxere menu’s waaruit uw gasten onbeperkt kunnen kiezen en eten.

Wilt u liever iets anders dan friet en snacks, dan beschikken wij ook over andere soorten caterings. Bedrijven die bijvoorbeeld graag kiezen voor voedingswaren van de grill, bestellen onze schwenkgrill. Dat is een bemande, originele foodtruck van Frietje on Tour voor op uw evenement. Een Bbq-truck waarmee wij voor u terplekke de lekkerste vleeswaren en luxe broodjes bereiden.

frietjeontour-frietwagen

Ook voor een goede sfeer

Lekker eten, dat proef je, dat ruik je. Ons bedrijf zorgt echter niet alleen voor de catering, maar draagt met ludieke middelen ook bij aan de sfeer op uw feest. Huur naast onze cateringfaciliteiten ook onze podiumwagen of snackfiets die fungeert als ludieke snackmuur.

Frietje on tour is met een divers aanbod van catering en aanverwante zaken in staat om iedere locatie om te toveren tot een klein evenemententerrein.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×