Frituur huren

Frituur huren voor al uw feesten en partijen

De mobiele frituur van Frietje on tour zorgt ervoor dat u overal kunt genieten van overheerlijke snacks. Naast een breed en divers assortiment zorgen onze medewerkers ervoor dat alles gefrituurd wordt zoals u wenst. Geniet samen met uw gasten zorgeloos van overheerlijke snacks. Onze mobiele en bemande frituur is de perfecte keuze als u voor een bijzonder feest uw gasten wil verwennen. Huur de frituur via onze gebruiksvriendelijke website. Wij rekenen €0,55 per gereden kilometer vanaf ons filiaal in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Eenvoudig en snel een frituur huren

Onze arrangementen houden rekening met uw wensen. Naast exclusieve snackpakket bieden wij ook budgetopties aan voor grote groepen. Onze speciale BBQ en Grill wagen is geschikt is voor bijzondere evenementen. En voor optredens en presentaties is onze podiumwagen de ideale keuze. Voor elke feestgelegenheid en snackwens bieden wij een passende oplossing. Het V.I.P. menu is voor mensen die dol zijn op uitgebreid snacken: 1,5 uur lang genieten van onbeperkte friet en snacks. Daarnaast kunt u 5 uur onbeperkt drinken aan onze mobiele bar. Kijk snel op onze website welke V.I.P. deal het beste aansluit bij uw wensen.

Mobiele frituur voor grote groepen

De frituur van Frietje on tour biedt een groot diversiteit aan kwaliteitssnacks en natuurlijk ook verse friet. Kies uit hamburgers, frikadellen, kroketten of andere smakelijke hapjes. Voor sauzen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze gastvrije en ervaren medewerkers maken het allemaal voor u klaar. Huur ons in voor elke bijzondere gelegenheden zoals kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of verjaardagen. Frietje on tour regelt ook snacks en friet voor grote groepen mensen. Wij hebben speciale deals voor scholen en instellingen en bieden budgetmenu’s aan met friet en andere lekkere snacks. Op onze site staat meer informatie over deze pakketten. Vraag een offerte aan als u een frituur wil voor een extra grote groep.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×