Frietwagen in Limburg

De beste frietwagen in de provincie Limburg

De frietwagen van Frietje on tour is een bekende verschijning in Limburg. Dat komt omdat wij de lekkerste friet leveren van de regio. Huur daarom onze frietwagen voor uw feest of een andere speciale gelegenheid waar er lekker gegeten moet worden. De frietwagen van Frietje on tour is de ideale optie als u snel snacks nodig heeft. Onze bemande frietwagen is beschikbaar in de hele provincie Limburg. Wij rekenen € 0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snel en eenvoudig een frietwagen in Limburg huren

Voor ieder budget hebben wij een menu en op onze website leest u daar alles over. Indien u het groots wil aanpakken is er onze BBQ en Grill wagen. Een bijzondere verschijning op elk feest die erg veel indruk zal maken. Daarnaast is onze podiumwagen ideaal voor speciale evenementen. We weten dat mensen van snacks houden en wat is nou niet lekkerder dan onbeperkt eten en drinken. Ons V.I.P. menu is een betaalbare en onvergetelijke snackervaring waar u voor een schappelijke prijs 1,5 uur lang onbeperkt kunt eten. Kijk op onze site voor meer informatie over deze populaire optie en wat de voorwaarden zijn.

De snackspecialist in Limburg en de rest van Nederland

Onze mobiele frietwagen levert naast friet een rijk assortiment aan snacks. Hamburgers, kroketten, frikadellen en speciale hapjes staan bij ons op het menu. Ons personeel zorgt dat deze lekkere snacks worden klaargemaakt zodat u zorgeloos kunt genieten. Frietje on tour is dus ideaal voor iedere feestelijke gelegenheid. Wij zijn een begrip in Limburg maar wij zijn ook actief door heel Nederland. Overal leveren wij met onze frietwagens snacks van een hoge kwaliteit. Wij informeren u graag verder over onze arrangementen en speciale diensten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×