Frietwagen huren in Mierlo

Frietwagen huren in Mierlo

Voor elke verjaardag, gelegenheid, bedrijfsfeest or ander evenement in Mierlo kan je een frietwagen huren. Iedereen houdt immers van een gefrituurde snack, zoals een kaassoufflé of kroket. Maar zoals de naam als doet voorkomen, maakt de frietwagen ook krokante frietjes voor jou en je gasten klaar.

Waarom een frietwagen huren voor je feest in Mierlo?

Geen enkel feest of evenement is een succes zonder een snack. En zeker niet wanneer dit vers gemaakte ambachtelijk frietjes zijn. Wanneer je snacks bij de lokale snackbar bestelt, komt je friet vaak koud aan. Gelukkig komt de frietwagen ter plekke voorrijden, zodat je snacks vers en krokant voor de neus van je gasten gebakken wordt. Verser dan dat kan bijna niet. Dus geen koude en slappe friet meer! Het huren van de oranje frietwagen in Mierlo tovert een lach op het gezicht van je gasten.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Wat de frietwagen je te bieden heeft

Het gastvrije personeel van de frietwagen maakt overal in Mierlo heerlijke verse friet voor jou en je gasten klaar. Naast frietjes, zijn er ook andere kwaliteitssnacks zoals hamburgers, kipcorn of kroketten te bestellen bij de frietwagen. Voor elke smaak is er wel wat. Je gasten kunnen zelfs onbeperkt bij de frietwagen bestellen. Een lekkere zak friet smaakt immers naar meer.

Frietwagen huren in Mierlo: doen!

Voor elk budget, feest of evenement in Mierlo, is de frietwagen het frietje in de mayonaise. Ons gastvrije en gezellig personeel bereidt de heerlijkste snacks voor jou en je gasten, zodat het feestje ook een smulfeestje wordt. Heb jij dus een feest of evenement in Mierlo en wil je een van onze frietwagens huren? Stuur ons dan een email of bel ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×