Frietwagen huren in Boxtel

Heeft u plannen om binnenkort een gezellig feest te organiseren in Boxtel? Is het een feest voor buurtgenoten, een kinderfeest of doet uw kind wellicht de communie? Wie een feest organiseert en het helemaal compleet wil maken, biedt zijn gasten heerlijke, versgebakken frietjes aan om te eten. Maar u heeft natuurlijk helemaal geen zin om zelf de hele middag frieten te gaan staan bakken!

Goed idee, een frietwagen huren in Boxtel!

Denk dan aan ons want via Frietje on Tour kunt u een mobiele frituurwagen huren voor uw feest in Boxtel. En u kunt die frietwagen natuurlijk huren inclusief personeel. Op die manier kunt u al uw gasten voorzien van verse friet maar ook van de heerlijkste snacks van de beste kwaliteit. Wat dacht u van een hamburger, kipcorn of van een krokant kroketje? Voor al uw gasten is er in ons assortiment wel iets bij. Door een frietwagen te huren wordt het zeker een topfeest daar bij u in Boxtel.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Tip voor uw feestje in Boxtel: frietwagen huren!

Of u nu van plan bent om een familiefeest, een bedrijfsfeest of een feest voor de klas van een van uw kinderen te organiseren. Een frietwagen huren doet u het beste via frietjeontour.nl. Vrijwel iedereen is liefhebber van friet en voor mensen die wat anders willen, biedt ons brede assortiment gegarandeerd een oplossing. Het hoogtepunt van ieder feest is wanneer onze feestelijke, oranje snackwagen voor komt rijden. Veel gasten zullen niet kunnen wachten tot zij hun buikje kunnen vullen.

Of het nu gaat om een feest voor uw familie of om een klassefeest van een van uw kids. Een frietwagen in Boxtel huren doe je natuurlijk via ons: frietjeontour.nl. Het zou wel heel raar zijn als de mensen op uw feest geen liefhebber zijn van frietjes. Bovendien is de keuze uit ons assortiment zeer breed. Feestgangers ervaren het telkens weer als een hoogtepunt wanneer onze oranje frietwagen bij het feest arriveert. Uw gasten in Boxtel kunnen vast niet wachten tot zij kunnen beginnen met smullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×