Frietwagen aan huis

De beste frietwagen aan huis

De frietwagen van Frietje on tour levert de heerlijkste friet en lekkerste snacks aan huis. Onze gastvrije personeel vervult al uw snackwensen en maakt verse friet voor al uw feesten en partijen. Daarnaast is onze frietwagen een feestelijke verschijning met zijn vrolijke oranje kleuren. Zo weet iedereen dat het tijd is voor overheerlijke frietjes. Bij Frietje on tour staat gemak voorop. Bestel gemakkelijk een bemande frietwagen op onze site. Wij rekenen vanaf ons filiaal in Geldrop € 0,55 per gereden kilometer voor een frietwagen aan huis.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Thuis de beste snacks zonder zorgen

Wij bieden variatie voor een betaalbare prijs. Bekijk onze exclusieve menu’s en pakketten om te zien wat het beste past bij uw feestgelegenheid. Onze friet is in alle gevallen vers. Ook hebben wij een breed assortimenten aan sauzen omdat wij weten dat elke snackervaring daardoor nog lekkerder wordt. Onbeperkt eten en drinken is mogelijk bij Frietje on tour. Wij leveren een betaalbare V.I.P. ervaring waarbij u 1,5 uur lang onbeperkt kunt genieten van friet en snacks. Het pakket is inclusief 5 uur lang onbeperkt drinken. Een verleidelijk arrangement dus als u uw gasten goed wil verwennen. Het is niet voor niets onze meeste gekozen optie.

Actief in heel Nederland

Frietje on tour ontneemt alle lasten en verwent al uw gasten met heerlijke friet. Zo maakt u indruk op een buurtfeest of verjaardag en kunt u zonder zorgen genieten. De frietwagen van Frietje on tour is voorzien van de beste snacks en ons professionele personeel staat altijd voor u klaar. Onze frietwagens rijden vanuit Geldrop door het hele land. Geen plaats is ons te ver en wij gaan er met plezier naar toe. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een frietwagen aan huis. Interesse of meer informatie? Neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×