Frietkraam huren op Tradeport Venlo

Trade Port West, Trade Port Oost en Trade Port Noord. De activiteit in Venlo groeit en bloeit op al deze bedrijfsterreinen. Met name de handel en de horeca zijn goed in uw stad vertegenwoordigd, maar op de industrieterreinen floreren ook de logistieke bedrijven en het bedrijfsleven omtrent agrofood. En waar het groeit en bloeit daar heeft een werkgever wel eens wat te vieren samen met zijn personeel. Trakteer daarom iedereen op een lekkere bedrijfslunch.

De mobiele frietwagen van Frietje on tour is speciaal gemaakt om iedereen ter plekke, waar dan ook, te komen verwennen. Ons concept is gericht op voorzien t.a.v. eten en drinken op iedere denkbare locatie, dus ook op uw bedrijventerrein.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietje on tour een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Huur een frietkraam!

Zowel voor de middag als ‘s avonds bieden wij diverse frietpakketten aan. In overleg met u bepalen we wanneer en hoelang we aanwezig zullen zijn op uw bedrijfslocatie op Tradeport Venlo. Daarna kan iedere bezoeker en feestvierder onbeperkt bij ons eten. U kunt zelf het menu samenstellen, van budget tot XXL en zelfs V.I.P. In het laatste geval kunnen uw gasten, naast 1,5 uur onbeperkt eten van ons volledige assortiment aan frietkraamproducten, ook 5 uur lang onbeperkt drinken uit onze luxe bar. Wijn, tapbier en verschillende frisdranken zijn onbeperkt beschikbaar.

frietjeontour-frietwagen

Bespaar u de eigen moeite

Wilt u een feestelijke bedrijfslunch of een evenement organiseren en uw gasten van een hapje en drankje voorzien op Tradeport Venlo? Ga dat niet allemaal helemaal zelf organiseren. Frietje on tour biedt een compleet arrangement verschillende prijsniveaus . U krijgt een feestelijke oplossing voor eten en drinken, waarbij de kosten ook nog eens binnen de perken blijven.

Heeft u ook behoefte aan extra faciliteiten zoals een podiumwagen om uw gasten toe te spreken of voor optredens? Frietje on tour biedt hiervoor mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×