frietkar huren

Vrolijke frietkar huren voor uw feest of evenement

Een frietkar huren voor op uw feest- of evenementlocatie is gegarandeerd een groot succes. Wie houdt er immers niet van een lekkere puntzak patat en overheerlijke snacks? Dat is precies wat Frietjeontour.nl dacht toen we zijn begonnen met het verhuren van onze frietwagens. Of u nu een personeelsfeest geeft, een jubileum viert, een communie heeft of een ander evenement organiseert: een frietkar is altijd een graag gezien initiatief. U doet zowel volwassenen als kinderen een groot plezier met de aanwezigheid van een frietwagen en u trakteert ze op een verrassing die ze nog lang bij zal blijven.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Een frietkar huren in Geldrop en omstreken

Onze frietkarren komen allemaal uit Geldrop, maar dit betekent niet dat u niet ook in de wijde omgeving een beroep op onze smakelijke service kunt doen. Integendeel. Naast Geldrop komen we graag op uw feestlocatie in Eindhoven, Veldhoven, Breda, Nijmegen, Tilburg, Den Bosch, Weert, Best, Nuenen en ga zo maar door. Wij rekenen vanuit Geldrop een vergoeding van maar € 0,55 per kilometer die we gereden hebben. Daar hoeft u het dus zeker niet om te laten.

Voor elk budget een menu op maat

Ook de tarieven voor onze uiteenlopende menu’s en arrangementen zullen u niet weerhouden een frietkar te huren. Al vanaf € 3,10 per persoon komen wij met onze vrolijk gekleurde oranje frietwagen bij u op locatie. U biedt uw gasten dan een heerlijk portie friet met saus. Daarnaast kunt u kiezen uit drie basismenu’s die naast verse frieten ook uit meerdere supersmakelijke snacks bestaat. Geeft u een bijzonder feest of evenement? Dan is het Frietjeontour.nl VIP-arrangement wellicht echt iets voor u. Dit is ons meest complete pakket met zowel friet- als drankcatering.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×