Frietkar huren in Venlo

Veel mensen gingen je al voor met frietkar huren Roermond, frietkraam huren Horst, dus waarom niet een frietkar huren Venlo. Een frietkraam of frietwagen huren geeft altijd iets speciaals aan welk feest dan ook. Frietjes gaan er altijd in bij jong en oud. Vrije keuze welke snacks men erbij wil eten en een grote keuze uit verschillende sauzen. Voor onze menu’s kun je op de website kijken en beslissen voor welk budget je wil gaan. Naast onze normale menu’s hebbe we ook een speciaal V.I.P. Menu. Naast frietjes en snacks leveren we ook een tap met vaatjes bier, 4 soorten wijn en 7 soorten frisdrank. Als dat geen mooi feestje wordt!

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietwagen huren Venlo

Onze vrolijk oranje gekleurde frietwagens trekken meteen de aandacht als ze op het feestterrein staan van een evenement of een particulier feest. Het wordt er meteen gezelliger van als die heerlijke baklucht van verse frietjes voorbij komt. Een frietkar huren Venlo geest uw feest net iets extra’s en speciaals. Een aantal jaar geleden was het nog een koud- en warm buffet wat het feest maakte, maar nu in deze modernere tijden doet een frietkraam het ontzettende goed bij veel mensen. Vooral op kinder- of tienerfeest is een frietjeontour.nl wagen een leuke aanvulling.

Heerlijk portie frietjes

Tienerfeest

Op een examenfeest wordt over het algemeen redelijk wat gedronken door de jeugd. Om ze een goede bodem te geven voor de alcohol is het zeer verstandig een frietkar huren Venlo in te zetten. Door goed te eten kunnen ze beter tegen de alcohol en zullen minder snel dronken worden. Zorg ook dat het bier goed koud is, dit is heel belangrijk. U zou het V.I.P. arrangement kunnen nemen zodat wij dit allemaal kunnen verzorgen en de gasten goed verzorgt worden door ons. Het kost misschien wat extra maar het voorkomt problemen. Kijk voor het V.I.P. Arrangement op onze website www.frietjeontour.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×