Frietkar huren in Someren

In Someren weten ze wat feesten is, daarom moet je een frietkar huren in Someren om je feest nog specialer te maken. Vaak zijn de eetmomenten op een feest veel te lang. Zoals bijvoorbeeld een walking dinner. De hele avond komen er hapjes langs en wordt het feest hierdoor ook een beetje verstoord. Iedereen staat op de dansvloer en dan komt er weer een hapje. Dat kan anders! Rustig aan beginnen,  wat kleine hapjes op de tafels. Dan op tijd een frietkar laten komen en de mensen anderhalf uur laten eten. Daarna kan het feest beginnen en wordt het niet meer verstoord. Iedereen kan gewoon op de dansvloer blijven. Onze frietkar komt ook in Asten, Heusden en Lierop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietjeontour.nl

Om een frietkar te huren in Someren moet je bij www.frietjeontour.nl zijn. Kijk op de website voor welk budget je zou willen besteden. Vul het contactformulier in en vraag een offerte aan. Wij vragen om een vergoeding van โ‚ฌ0,55 per gereden kilometer vanuit ons filiaal in Geldrop. Je kunt hier een berekening voor opvragen. Geen verrassingen achteraf. De enige verrassing is onze prachtige frietkraam die staat te pronken op je oprit en die je gasten van heerlijke frietjes gaat voorzien.

Scholen of instellingen

Speciaal voor scholen of instellingen kun je een frietkar huren in Someren en de kinderen een fantastische verrassing bezorgen. Een echte frietwagen op het schoolplein,hoe gaaf is dat. Voor ieder kind een heerlijke puntzak friet met saus naar keuze. Wat een feest! En tegen een redelijk budget. Het minimale aantal kinderen voor dit budget is 100. Kijk voor onze voorwaarden voor ieder budget op de website. Verder hanteren we 3 menuโ€™s namelijk Menu L, Menu XL en Menu XXL. Ieder menu heeft zijn eigen aantal snacks waaruit je kunt kiezen. Voor de kinderen is er rekening gehouden met speciale tarieven. Reserveren kan niet telefonisch maar kan met het contactformulier. Voor vragen kunt u bellen met 06-19009694.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×