Frietkar huren in Sevenum

Zit je in de organisatie van een evenement of heb je zelf een feestje te vieren binnenkort en twijfel je nog over het eten wat je gaat aanbieden, denk dan eens aan een frietkar huren Sevenum. Heel origineel en de gasten zullen zeker enthousiast zijn bij het zien van een frietwagen. Frietjes gaan er over het algemeen goed in bij de meeste gasten. Voor een evenement is het een ideale aanvulling op het aanbod van veel foodtrucks die meestal andere etenswaren aanbieden dan gewone frietjes en snacks. Frietjes zijn niet meer weg te denken uit onze Hollandse keuken.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Bel voor vragen

Heb je vragen over het een frietkar huren Sevenum, bel dan met 06-190099694 of wil je er meteen eentje vastleggen, vul dan het contactformulier op onze website in. Kijk op www.frietjeontour.nl voor de mogelijkheden qua menu’s en ons speciale V.I.P. Arrangement. Denk aan de vele voordelen het huren van een frietkraam biedt. Je hebt geen afwas, je hoeft geen extra koeling te regelen voor het eten, je hoeft niet te slepen met boodschappen en je hoeft niet zelf in de keuken te staan. Je hebt alle tijd om met je gasten door te brengen.

Menu XXL

Het meest uitgebreide menu wat we bieden is het XXL Menu en daarnaast het V.I.P. Arrangement wat iets duurder is maar ook meer luxe heeft met betrekking tot bediening etc. Heb je binnenkort een feest reserveer dan snel een frietkar huren Sevenum en je bent zeker van een geslaagd en gezellig feest. Een frietwagen brengt gezelligheid. Mensen komen er bij staan, eten en kletsen wat en kinderen genieten er nog het meeste van. Hoewel je de volwassenen niet uit moet vlakken, die staan meestal eerder aan de wagen dan de kinderen. Wie lust er geen heerlijke puntzak friet met een flinke klodder mayonaise er op?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×