Frietkar huren in Oirschot

De voordeligste frietkar huren in Oirschot

Een frietkar huren in Oirschot doe je via Frietje on tour. Heel Brabant weet dat onze frietkarren de heerlijkste friet van de regio bakken. Overheerlijke snacks en goede service zijn onze pijlers en dat maakt ons tot de beste keuze voor al uw feesten en partijen. Gemak dient de mens en zo ook bij Frietje on tour. U kunt snel en eenvoudig een bemande frietkar huren. Wij rekenen €0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. Voor inwoners van Oirschot is Frietje on tour dus een perfecte keuze.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snel en makkelijk een frietkar in Oirschot huren

Onze website geeft u een brede keuze uit exclusieve pakketten en voordelige menu’s. Als u iets bijzonders wil is onze speciale BBQ en Grill wagen een optie. Voor een onvergetelijk feest is onze podiumwagen uitermate geschikt voor optredens of speciale evenementen. Voor elke feestgelegenheid hebben wij wat wils. Met ons V.I.P. menu kunnen uw gasten 1,5 uur genieten van onbeperkte friet en snacks. Daarnaast kunnen ze 5 uur lang onbeperkt drinken. Een onvergetelijke snackervaring dus voor een schappelijke prijs. Op onze site vindt u meer informatie over deze gewilde optie.

Voor elke situatie het juiste pakket

Onze frietkar heeft niet alleen patat. Wij bieden ook een rijk assortiment aan snacks zoals hamburgers, frikadellen en kroketten. Ons personeel frituurt het allemaal zodat u samen met uw gasten kunt genieten van het eten. Ideaal dus voor elk kinderfeest of verjaardag waarbij u kunt rekenen op onze goede service. Frietje on tour weet ook raad met grote groepen. Wij bieden verschillende budgetopties aan voor scholen en instellingen. Kijk op onze site voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Interesse of meer informatie? Neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×