Frietkar huren in Maastricht

Evenementen en partijen vinden nogal eens plaats in Maastricht en vaak besluiten organisatoren een friet huren Maastricht in te schakelen. Vooral op grote evenementen is de frietwagen of foodtruck een vaak gezien fenomeen. Er zijn foodtrucks die speciale producten verkopen maar de frietkar trekt toch altijd nog de meeste bezoekers. Je weet wat je krijgt en wat je krijgt van fietjeontour.nl is altijd vers gebakken en van een uitzonderlijke kwaliteit. Zoek dus niet langer naar een frietwagen en vul ons contactformulier in om tijdig een frietkar te bestellen voor je evenement. Onze oranje wagens zijn goed zichtbaar op het evenemententerrein en zullen zorgen voor veel friet verkoop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Eten en drinken

Het is belangrijk dat mensen op een evenement naast het drinken ook goed eten, dus regel voor uw evenement een Frietkar huren Maastricht. Zoals veel omaโ€™s altijd zeiden: โ€œEen goede bodem leggen is belangrijk.โ€ Wij werken met een budget menu waarbij het mogelijk is alleen friet te kopen met daarbij een saus naar keuze. Veelal wordt dit budget gebruikt op scholen en instellingen. Het geldt vanaf een bepaald aantal personen. Kijk voor de voorwaarden op www.frietjeontour.nl en kijk welk budget het beste bij je past. Het is pas feest als frietkar huren Maastricht is geweest.

Oranje frietkramen

Onze frietkramen of frietkarren zijn niet te missen door hun mooie oranje kleur en fleuren een feest meteen op. De medewerkers van frietjeontour.nl zijn altijd heel enthousiast en voorzien je graag van heerlijk krokant gebakken frietjes en snacks die ze vanuit hun frietkar huren Maastricht uitserveren. De medewerkers zorgen ervoor dat iedere gast krijgt wat hij vraagt en ze zullen dit altijd met een vriendelijke glimlach doen. Zij bakken de frietjes met liefde voor de feestgangers en zorgen dat ze niks tekort komen. Heb je binnenkort een communie, examenfeest, doopfeest of een bruiloft, denk dan eens aan het huren van een frietkraam. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×