Frietkar huren in Maasbree

Frietkar huren Maasbree. Genieten van een goed gebakken verse puntzak friet? Dan is een frietkar huren Maasbree en omgeving wellicht iets voor u! Frietkar huren kan al door heel Limburg of Brabant, onze Frietwagen huren Maasbree is van alle gemakken voorzien. Zo hoeft u zelf niet te zorgen voor eigen bediening, als u een frietkar huurt of een frietwagen huurt zorgen wij voor de rest. Het hele pakket aan verzorging wordt voor u geregeld. Van verse friet, kwaliteitssnacks en diverse sausjes en drankjes is het huren van een frietkar of frietwagen in Maasbree en omgeving dΓ© oplossing voor uw bedrijfsfeest, familiefeest, communie of jubileum.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snackkar huren

Snackkar huren Maasbree. Een snackkar huren in Maasbree en omgeving was nog nooit zo gemakkelijk als bij Frietjeontour.nl. Een snackwagen is gemakkelijk om te huren en kan op elke locatie in Maasbree en omgeving georganiseerd worden. Een unieke snackwagen huren voor uw evenement is dan ook geen enkele probleem bij Frietjeontour.nl. Naast een assortiment van frieten, snacks, hamburgers en dergelijke bieden wij ook complete pakketten met verschillende soorten sausjes voor bij de snackkar huren. De beste kwaliteit en de mooiste snackkar in de omgeving Maasbree, dat vindt u bij Frietjeontour.nl.

Onbeperkt snacks en friet

Onbeperkt snacks en friet. Heerlijke verse friet op uw feest? Dat kan zeker! Onbeperkt friet en onbeperkt snacks, dat wil toch iedereen? Frietjeontour.nl kan voor u de oplossing bieden in een geheel compleet verzorgd en onbeperkt VIP-arrangement in onbeperkt snacks en friet. Ook onbeperkt drinken op locatie zit in dit arrangement, allerlei soorten frisdrank, bier van de tap, vier soorten wijn. Wij zorgen voor een luxe bar en een uiterst gastvriendelijke bediening! Alles inclusief, dat is de kracht van Frietjeontour.nl. Reserveer onbeperkt snacks en friet arrangement gemakkelijk online via onze pakkettenpagina. Voor meer informatie of een passende offerte aanvraag kunt u het beste contact met ons opnemen via: +31(0)6 – 19009694 of vul ons contactformulier in op onze contactenpagina.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×