Frietkar huren in Maasbracht

Bij een trendy feest hoort trendy eten namelijk friet en friet kun je bestellen als je een frietkar huren Maasbracht laat aanrukken. Je gasten kunnen hun bestelling zelf gaan afhalen aan de wagen of iemand van het bedienend personeel kan rondgaan met de frietjes en de snacks. Wij hanteren een bepaalde tijdsduur waarin gegeten kan worden en welke afhankelijk is van het aantal personen. Bij het V.I.P Menu hanteren wij 1,5 uur tijd om te eten en 5 uur om te drinken. Het V.I.P. Menu bevat namelijk ook dranken zoals frisdrank, wijn en bier van de tap.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietje on tour

Bij www.frietjeontour.nl kun je gemakkelijk een frietkar huren Maasbracht bestellen. Dit moet ook online, telefonisch kunnen wij alleen advies en prijzen doorgeven. Stuur ons een mail wanneer het feest meer dan 150 personen heeft. Wij maken dan een aangepaste offerte. Ook de tijdsduur om frietjes en snacks te bestellen aan de frietwagen wordt dan iets verlengd. Onze pakketten bestaan uit Menu L, XL, XXL, budgetmenu en een V.I.P. Menu. Er zal zeker een pakket bij zijn wat past bij jouw budget. Groot en klein houden van frietjes en snacks, daarom is een frietkraam altijd een leuke aanvulling op je feest.

Kwaliteit snacks

Wij van frietkar huren Maasbracht zorgen altijd dat de snacks en frietjes van een uitstekende kwaliteit zijn. HygiΓ«ne komt bij ons op de eerste plaats en alles is daarom HACCP verantwoord. Onze medewerkers zijn altijd vriendelijk en bakken de frietjes met veel plezier. De frietwagen is de keuken van waaruit alles wordt klaargemaakt en geserveerd. Je eigen keuken hoeft hiervoor niet gebruikt te worden, wat weer tijd scheelt in het opruimen na het feest. Geen gedoe met boodschappen halen en niet te vergeten: er is geen afwas! Alles gaat in afvalbakken en met de vuilniswagen mee. Bel ons op 0619009694 wanneer u nog vragen heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×