Frietkar huren in Limburg

De beste frietkar huren in de provincie Limburg

De frietkar van Frietje on tour is dé keuze van Limburg. Heel de provincie huurt met plezier onze frietkar omdat wij de heerlijkste friet leveren van de regio. Wij vervullen daarmee al Limburgse snackwensen. Ervaar daarom onze overheerlijke friet en onze goede service. We zijn gelijk te herkennen door onze vrolijke oranje frietkar die u kunt huren. De frietkar van Frietje on tour is de ideale optie als u voor gemak kiest. Vanuit onze vestiging in Geldrop vragen wij een vergoeding van €0,55 per gereden kilometer.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Voordelig een frietkar in Limburg huren

Op onze website leest u alles over onze exclusieve menu’s en voordelige deals. Zo hebben wij een speciale BBQ en Grill wagen. Een opvallende aanvulling voor elk feest. Daarnaast beschikken wij over podiumwagen die ideaal is voor optredens of speciale evenementen. Frietje on tour is dus voorbereid voor elke feestgelegenheid. Onbeperkt genieten van eten en drinken is nog nooit zo makkelijk geweest met ons V.I.P. menu. Wij leveren een betaalbare en onvergetelijke snackervaring met dit unieke arrangement. Voor een schappelijke prijs kunnen uw gasten 1,5 uur lang onbeperkt eten en 5 uur lang onbeperkt drinken. Kijk op onze site voor meer informatie over deze optie die behoort tot onze populairste keuze.

De beste frietkar van Limburg en Nederland

Onze mobiele frietkar levert een rijk assortiment aan snacks van hamburgers en frikadellen tot speciale hapjes. Ons personeel zorgt dat alles prima is geregeld zodat u zorgeloos kunt genieten. Frietje on tour is dus ideaal voor elk feest en wij staan altijd voor u klaar met onze goede service. In Limburg zijn wij bekend maar wij reizen ook door heel Nederland. Wij informeren u graag verder over onze arrangementen en speciale diensten. Interesse of meer informatie? Neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×