Frietkar huren in Kerkrade

Wanneer je besluit een frietkar huren Kerkrade in te schakelen, kijk dan even op onze website voor de diverse menu’s L, XL, XXL die wij aanbieden. Er zijn diverse mogelijkheden om de belevenis van een frietwagen huren in te passen in je eigen feest. Het maakt niet uit of dit een huwelijksfeest, een communiefeest of een examenfeest is. Frietjes passen bij ieder feest en iedereen vindt het heerlijk om een grote puntzak met friet en een saus naar keuze naar binnen te werken. Heerlijke, ter plaatse gebakken, verse frietjes. Kijk voor onze pakketten op www.frietjeontour.nl.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Menu L, Xl en XXl

Wij bieden verschillende menu’s aan, wij werken met een minimum aantal personen en we hebben een speciaal budget menu voor kinderen zoals bijvoorbeeld een schoolfeest waarvoor je een frietkar huren Kerkrade ook kunt inschakelen. Wij rijden onze frietkraam het terrein op en het feest kan beginnen. Frietjes zijn feest, altijd al geweest. Zelfs het merendeel van de volwassenen wordt weer even kind als ze zo’n heerlijke puntzak friet in hun handen hebben. Lekker met je vingers eten, dat mag met frietjes, en een sausje uitkiezen wat je er graag bij hebt. Het kan allemaal bij ons.

frietje-on-tour-frikandel

Kilometervergoeding

Wij vragen vanuit onze vestiging in Geldrop een vergoeding van €0,55 per gereden kilometer. Kijk op onze website voor ons assortiment aan snacks wat we aanbieden in de diverse pakketten. We werken tevens met een VIP menu. Hierbij is ook drank begrepen waaronder bier uit de tap. Erg leuk voor een examenfeest. Inbegrepen is ook bediening die met veel enthousiasme zorgen dat je feest een succes wordt en dat je gasten niets tekort zullen komen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×