Frietkar huren in Nuenen

De frietwagen van Frietje on tour is de beste keus als u snacks voor een feest wil in Nuenen. Inmiddels zijn wij een vertrouwde verschijning in Brabant en Limburg omdat wij de lekkerste verse friet hebben van de regio.Β 

Goed idee, een frietkar huren in Nuenen!

Onze frietwagen is daarom perfect voor al uw feesten en partijen waar er lekker gesnackt mag worden. De patatkraam van Frietje on tour is razendsnel in Nuenen en u kunt de kar eenvoudig online huren. Vanaf ons filiaal in Geldrop vragen wij om een vergoeding van €0,55 per gereden kilometer.  

Dat maakt Frietje on tour tot de beste optie voor mensen die in Nuenen wonen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Bijzondere friet, sauzen en snacks aan huis

Onze mobiele frietwagen heeft allerlei lekkere snacks. Van friet en Hamburgers tot kroketten en frikadellen of speciale hapjes en verrukkelijke sauzen. Het ervaren personeel maakt alles klaar zodat u een onvergetelijke feest heeft met heerlijk eten.

Frietje on tour is niet alleen maar een begrip in Brabant en Limburg. Heel Nederland maakt gebruik van ons diensten en onze heerlijke snacks. Wij informeren u graag verder over onze arrangementen en speciale diensten.

Snel en makkelijk een frietwagen in Nuenen huren

Voor ieder budget hebben wij een geschikt menu en op onze website leest u daar meer over. Indien u het groots wil aanpakken hebben wij een BBQ en Grill wagen tot onze beschikking.

Onze podiumwagen is ideaal als u ook een band heeft of als er iemand moet spreken.

Wij bieden dus meer dan alleen maar het eten en denken graag met u mee. Als u een frietwagen bij ons bestelt, is er de mogelijkheid om een V.I.P. menu te kiezen. Voor een redelijke prijs kunnen uw gasten voor een bepaalde tijd onbeperkt eten en drinken.

Alle Brabanders houden van feest vieren en ook van lekker eten. Een frietkar huren via Frietje on Tour is dus ideaal voor uw feest.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×