Frietkar huren in Horst

De meest gevraagde foodtruck voor met name privéfeesten is toch wel de frietkar huren Horst. Zelfs volwassenen weten niet hoe snel ze bij de frietkar moeten komen om hun bestelling te doen. Geschikt voor allerlei feesten, partijen en niet te vergeten evenementen. Zeer geschikt voor kinderfeestjes omdat kinderen nu eenmaal dol zijn op frietjes. Kijk voor de prijzen op onze website en vergelijk wat voordeliger is, huren en zelf bakken of een frietwagen met personeel zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. De feestelijke uitstraling van onze frietkramen zorgt al voor een speciale sfeer op uw feest.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

XL Menu

We geven bij de frietkar huren Horst een aantal mogelijkheden voor het samenstellen van een bepaald pakket. Afhankelijk van het aantal personen (kijk op onze website voor het minimale bedrag) is er keuze uit een L menu, een XL menu en een XXL Menu. Daarnaast bestaat er het budget pakket en het V.I.P. Menu. Een V.I.P menu wordt vergezeld van drank en bediening en de uitvoering is wat luxer dan normaal. Het houdt in dat er 5 uur onbeperkt gedronken mag worden en dat het bier uit de tap komt, wat veel lekkerder is dan flesjes of blikjes. Daarnaast is er de keuze uit 7 soorten frisdrank, 4 soorten wijn en mag er 1,5 uur onbeperkt gegeten worden.

Budget pakket

Het budgetpakket wat hoort bij de frietkar huren Horst is zeer in trek op bijvoorbeeld scholen. Het is af te nemen vanaf 100 personen en er is alleen een portie friet te krijgen met diverse sauzen. Snel en voordelig. Kinderen zijn er dol op en missen de snacks helemaal niet. Kijk op onze website www.frietjeontour.nl voor de diverse mogelijkheden. Wij bezorgen in heel Nederland en de transportkosten bedragen €0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. Zo sta je niet voor verrassingen en kun je deze kosten zelf berekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×