Frietkar huren in Heerlen

Na de carnaval komen er weer de periodes van mooi weer en evenementen en dus een frietkar huren Heerlen. Het grote voordeel is dat je zelf geen boodschappen hoeft te gaan halen voor het eten. Natuurlijk blijven er altijd nog wel dingen te regelen maar wanneer je een frietkraam huurt is het een stuk gemakkelijker. Je begint met feesten en tegen de tijd dat iedereen heerlijke trek begint te krijgen staat er een prachtige frietwagen opgesteld op de oprit en komt de heerlijke lucht van versgebakken frietjes je tegemoet. Je gaat in de rij staan, maakt gezellig een praatje en wacht op het moment dat je frietje of snack klaar is.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Communiefeest

Voor al die communicanten is een frietkar huren Heerlen een uitkomst. Wat is er leuker voor kinderen dan op zo’n speciale dag ook een speciale verrassing te krijgen in de vorm van een frietwagen die voor de deur staat. Schitterend om die blije hoofdjes van al die kinderen te zien. Zelfs de volwassenen worden weer even kind als ze een frietje mogen halen uit de frietkraam. Uiteraard kun je een frietwagen ook huren met ons extra V.I.P. arrangement erbij. Kijk hiervoor op onze website www.frietjeontour.nl wat dit inhoudt.

snack voor snackmuur

Friet weer

Wij voorspellen goed friet weer de komende maanden. Het wordt weer lente, we kunnen wat meer naar buiten dus een frietkar huren Heerlen is zeker een goed plan wanneer je een tuinfeest gaat vieren. Wordt je binnenkort 50, heb je een jubileum op het werk, ben je 25 jaar getrouwd of geef je een babyborrel? Een frietwagen met goede kwaliteit friet en snacks past op ieder feest. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn als er zo’n vrolijk gekleurde frietkraam op de stoep staat. Onze vriendelijke medewerkers zorgen dat alles goed gebakken de tent uitgaat. De frietjes komen deze zomer naar u toe op uw eigen locatie. Vul ons contactformulier in en bestel een frietwagen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×