Frietkar huren in Hapert

De beste frietkar huren in Hapert

Een frietkar huren in Hapert? Doe het via Frietje on tour. We zijn een begrip in heel Brabant en onze frietkarren bakken de lekkerste friet van de regio. Overheerlijke snacks staan op ons menu net zoals goede service. Dat maakt ons tot de beste optie als u een frietkar wil huren. Bij Frietje on tour bieden wij u gemak. Snel en eenvoudig staat er een bemande frietkar voor uw deur in Hapert. Vanuit onze vestiging in Geldrop vragen wij om een vergoeding van €0,55 per gereden kilometer. In Hapert is Frietje on tour dus een perfecte keuze.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Eenvoudig en snel een frietkar in Hapert huren

Op onze website kunt u kiezen uit een brede selectie van exclusieve pakketten en smakelijke menu’s. Zo beschikken wij ook over een speciale BBQ en Grill wagen die een leuke verschijning is op elk feest. Onze podiumwagen kunt u gebruiken voor optredens of speciale presentaties. Wij hebben voor elke feestgelegenheid een mooie en opvallende oplossing. Met ons V.I.P. menu verwent u uw gasten door ze 1,5 uur te laten genieten van onbeperkte friet en snacks. Daarnaast kunnen ze 5 uur lang onbeperkt drinken aan onze mobiele bar. Een mooie manier om indruk te maken voor een voordelige prijs. Meer informatie over deze populaire optie vindt u op onze site.

Een passend arrangement of menu voor ieder budget

Wij bieden niet alleen maar patat aan. Ons gevarieerde assortiment aan snacks bestaat ook uit hamburgers, frikadellen, kroketten en speciale hapjes. Het wordt allemaal voor u klaargemaakt in onze frietkar zodat u samen met uw gasten kunt genieten van onze snacks. Dat maakt ons de beste optie voor kinderfeestjes en verjaardagen en wij staan altijd paraat met onze goede service. Frietje on tour denkt ook graag met u mee bij grote groepen. Voor scholen en instellingen bieden wij speciale budgetmenu’s aan. Kijk op onze site welk arrangement het beste past bij uw situatie. Interesse of meer informatie? Neem contact op via ons online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×