Frietkar huren in Geleen

Frietkar huren Geleen. Woont u in Geleen en omgeving en geeft u binnenkort een feest of organiseert u een groot evenement? Frietjeontour.nl kan u helpen bij uw cateringmogelijkheden.  Wij bieden speciaal voor uw evenement vers gebakken frietjes en snacks voor bezoekers. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement, een gewoon verjaardagsfeestje of een communiefeest of bruiloft? Frietjeontour.nl komt met de frietwagen op uw gevraagde locatie. Frietjeontour.nl is gespecialiseerd in het bakken van verse en ambachtelijke frietjes en snacks op iedere locatie. Frietkar huren in Geleen was nog nooit zo makkelijk! Wij nemen graag alles zorg uit handen om voor uw feesten en partijen een geslaagd evenement te maken.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snacks en frietjes op locatie

Snacks en frietjes op locatie. Een frietkraam huren is een perfecte oplossing voor het verzorgen van het eten voor uw gasten. Met zowel snacks als frietjes op locatie maakt Frietjeontour.nl het aanbod aan snacks en frietjes compleet. Wij bieden een aantal ruime pakketten aan waarvoor indien gewenst ook het assortiment zelf samen te stellen is. Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij ook verschillende sausjes en drankjes. Niet elke gelegenheid is hetzelfde, daarom hebben onze frietwagens verschillende arrangementen. We bieden drie basismenu’s en twee speciale menu’s waarin veel variatie zit in snacks en sausjes. Voor meer informatie kijkt u op onze pakketten pagina.

Heerlijk portie frietjes

Verse friet voor uw feest

Verse friet voor uw feest. Organiseert u binnenkort een buurtfeest, kinderfeestje of communie? Maak uw feestje dan compleet met verse friet voor uw feest. Frietjeontour.nl laat een compleet ingerichte en bemande frietwagen binnenrijden, die alle gasten voorziet van heerlijke friet en lekkere snacks. Via Frietjeontour.nl zorgt u voor een unieke en smakelijke verrassing voor uw gasten: een frietwagen op locatie. Met zowel friet als verse snacks op locatie is er voor ieder wat wils. Ook aan vegetariërs is gedacht. Vanuit de snackkar worden niet alleen frikandellen en kroketten geserveerd, ook kaassoufflés zitten in het assortiment. Een frietkar huren in Geleen is de beste catering voor uw gelegenheid. Altijd verse frietjes voor uw feest!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×