Frietkar huren in Echt

Een foodtruck huren op uw feestlocatie

Al eens gedacht aan een frietkar huren Echt voor je jubileumfeest wat je hebt a.s. zomer? Keileuk, voor groot en klein. Je bent er zeker van dat iedereen dit lekker vindt. Je gasten kunnen onbeperkt een bepaalde tijd eten, dus niemand komt iets tekort omdat ze het zelf kunnen bestellen. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat de snacks en de frietjes in zuivere olie lekker krokant gebakken worden. Wij voldoen aan alle HACCP eisen en dragen er zorg voor dat alles vers is en met zorg wordt gebakken door onze professionele medewerkers. Stel je eens voor: je keuken staat op de oprit, geen troep in de keuken en geen afwas.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Geen afwas

Eรฉn van de voordelen van een frietwagen of frietkar huren Echt is dat je geen afwas hebt. Zet een aantal afvalbakken met vuilniszakken neer en je afwas is in no time opgeruimd. De keuken blijft ook schoon en je hebt het zelf wat rustiger omdat het door frietjeontour.nl allemaal netjes geregeld is. Je gasten worden netjes geholpen en krijgen waar ze zin in hebben. Ze kunnen kiezen uit de producten die in het menu zitten wat je hebt gekozen. Kijk op www.frietjeontour.nl wat we voor pakketten hebben waaruit je kunt kiezen en die binnen je budget vallen.

bitterballen-6-stuks

Budget menu

Voor scholen en instellingen hebben wij een speciaal budget menu en is een frietkar huren Echt een leuke traktatie voor ieder kind. Kinderen zijn snel tevreden dus een puntzak friet met een sausje naar keuze is vaak al voldoende en ze zijn de koning te rijk. Onze medewerkers zullen met liefde en plezier hun best doen om alle kinderen op tijd van een puntzak friet te voorzien. Onze capaciteit van de frietwagen moet voldoende zijn om meer dan 100 kinderen aan een puntzak friet te helpen zonder dat er iemand lang moet wachten. Bel voor meer informatie met โ€ฆ

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×