Frietkar huren in Deurne

In Deurne kunnen ze goed feesten dus wat is er leuker dan een frietkar huren Deurne op je feest. Zelfs volwassenen vinden een heerlijke puntzak vol met versgebakken kwaliteitsfriet en heerlijke mayonaise of andere saus een welkome manier van honger stillen op een feest. Na deze lekkere maaltijd is het weer goed feesten. Geen urenlang bezig zijn met eten, dit brengt de sfeer op een feest niet op gang. Lekker wat drinken met eventueel hapjes vooraf, dan goed eten uit de frietwagen en daarna feesten en dansen zonder dat dit onderbroken wordt door weer een gang eten. Walking diners zijn leuk, maar doorbreken ook het feest. Heeft de DJ de gasten eenmaal op de dansvloer, moet er weer gegeten worden. Beter een frietkar dus.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Schoolfeesten

Ook voor de scholen in Deurne is een frietkar huren Deurne ideaal. Een mooi gekleurde frietwagen op het schoolplein hoe tof is dat. Kinderen zijn al gek op frietjes, dus dit wordt een absolute topper. Om het simpel te houden kan er gekozen worden voor het budget menu. Er worden dan enkel puntzakken friet met een saus naar keuze geserveerd. Zorg voor voldoende afvalbakken, afwas is er niet, alleen afval. Hoe eenvoudig kan het zijn. Kijk op www.frietjeontour.nl naar de verschillende mogelijkheden qua menu en budget.

Communie

Binnenkort zijn er weer volop communies die uitgebreid gevierd worden. Denk er eens over een frietkar huren Deurne te bestellen om de communie een extra feestelijk tintje te geven. Kinderen en volwassenen zullen het geweldig vinden. Wanneer je kiest voor het luxere menu uit ons assortiment, dan nemen wij ook nog eens de zorgen uit handen van het gesleep met drank en we zorgen met onze bediening dat de gasten niets te kort komen. Ze kunnen kiezen uit een heel uitgebreid assortiment van snacks waaronder heerlijke hamburgers. Stuur het contactformulier op om een frietkar huren Deurne te bestellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×