Frietkar huren in Budel

Het budgetpakket wat hoort bij de frietkar huren Budel is zeer in trek op bijvoorbeeld scholen. Het is af te nemen vanaf 100 personen en er is alleen een portie friet te krijgen met diverse sauzen. Snel en voordelig. Kinderen zijn er dol op en missen de snacks helemaal niet. Wij bezorgen in heel Nederland en de transportkosten bedragen € 0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop. Zo sta je niet voor verrassingen en kun je deze kosten zelf berekenen. Bekijk de voordelen eens. Geen gesjouw met boodschappen en je keuken blijft op orde. De keuken staat immers buiten!

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Frietjes in Budel

Onze vrolijk oranje gekleurde frietwagens trekken meteen de aandacht als ze op het feestterrein staan van een evenement of een particulier feest. Het wordt er meteen gezelliger van als die heerlijke baklucht van verse frietjes voorbij komt. Een frietkar huren Budel geeft uw feest net iets extra’s en speciaals. Een aantal jaar geleden was het nog een koud- en warm buffet wat het feest maakte, maar nu in deze modernere tijden doet een frietkraam het ontzettende goed bij veel mensen. Vooral op kinder- of tienerfeest is een frietjeontour.nl wagen een leuke aanvulling.

bitterballen-6-stuks

Mogelijkheden in pakketten

Op onze website www.frietjeontour.nl kunt u bekijken welke pakketten er te bestellen zijn. We hebben de keuze uit Menu L, Xl en XXL en daarnaast bestaat er nog het Budget pakket en het V.I.P arrangement voor klanten die het net iets luxer willen. Onze frietwagens, kramen of karren geven uw feest meteen een bijzondere uitstraling en maakt dat men zich even kind voelt. Een heerlijke puntzak friet met mayo waar je lekker in kan graaien om die knapperig gebakken frietjes naar boven te halen en er vervolgens je vingers bij op te eten. Iets anders dan anders maar zeer speciaal. Kom snel een frietkar huren Budel bestellen en je feest is compleet.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×