Frietkar huren in Boxmeer

De meeste mensen komen na een avondje stappen meestal terecht in de frietzaak, dus waarom geen frietkar huren Boxmeer als u een feestje geeft? Foodtrucks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons straatbeeld of van evenemententerreinen, dus waarom zou u geen frietwagen of frietkraam huren als u een privé feestje geeft? Denk bijvoorbeeld aan een communie of een examenfeest. Een frietje gaat er altijd in bij groot en klein, zelfs oma staat er voor in de rij op het feestje van haar kleindochter en geniet met volle teugen van haar frietje met. Er is keuze uit verschillende sauzen en wilt u meer dan alleen frietjes, dan kunt u het pakket aanpassen en er snacks bij nemen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Mogelijkheden in pakketten

Op onze website www.frietjeontour.nl kunt u bekijken welke pakketten er te bestellen zijn. We hebben de keuze uit Menu L, Xl en XXL en daarnaast bestaat er nog het Budget pakket en het V.I.P arrangement voor klanten die het net iets luxer willen. Onze frietwagens, kramen of karren geven uw feest meteen een bijzondere uitstraling en maakt dat men zich even kind voelt. Een heerlijke puntzak friet met mayo waar je lekker in kan graaien om die knapperig gebakken frietjes naar boven te halen en er vervolgens je vingers bij op te eten. Iets anders dan anders maar zeer speciaal.

bitterballen-6-stuks

Snacks

Voor elk budget een pakket, dat hoort bij de frietkar huren Boxmeer. Houdt u het liever simpel en gaat het om heel veel personen, dan bent u het beste met alleen puntzakken friet. Heerlijke sauzen erbij, dan mist u de snacks niet. Wilt u het toch iets completer, dan kunt u ervoor kiezen om iedere gast onbeperkt te laten eten. Afhankelijk van welk menu is er keuze uit een groot assortiment aan snacks. Bij het XXL menu kunt u bijvoorbeeld kiezen uit 13 snacks. Bij het XL menu is er keuze uit 10 verschillende snacks. Voor kinderen hebben wij een speciaal tarief.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×