Frietje op de bouw

Hard werken vergt goed eten. Een gevulde maag levert immers energie. De jongens van de bouw weten dat als geen ander. Want als je dagelijks fysiek in de weer bent, in de buitenlucht notabene, dan maakt dat beslist hongerig. Maar tijd is ook geld en dus kan de maaltijd geen uren duren. Frietje on Tour maakt het u daarom gemakkelijk met het concept van ‘frietje op de bouw’. Lekkere verse friet en welke snack wilt u erbij?

Voor al uw feesten en evenementen maar ook voor een frietje op de bouw kunt u onze frietkar huren op locatie. Onze ervaren frietenbakkers zorgen ervoor dat iedereen wordt voorzien van verse friet en overheerlijke snacks.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Met Frietje on Tour wordt de schaft weer een feestje!

Frietje op de bouw: eet en drink maar lekker en weer door met dat karwei. Gun uw bouwend personeel op zijn tijd een stevige maaltijd. Zodat het vervolgens weer vol energie aan de slag kan. Of laat frietje op de bouw wekelijks naar uw bouwlocatie komen. Dan hebben uw medewerkers iets om telkens naar uit te kijken. Wij maken bijvoorbeeld de vrijdagmiddag lunch tot een heuse happening. En het is ook nog eens goed voor de moraal en de sfeer op uw bouwlocatie.

Met heerlijke verse friet en snacks van de allerbeste kwaliteit heeft Frietje op de bouw een aanbod voor elk van uw medewerkers. Van een heerlijke frikandel tot een bamischijf of een kaassoufflé voor de liefhebber. En vanzelfsprekend brengen wij ook de lekkerste verse sauzen mee.

frietjeontour-frietwagen

Wij komen naar u toe

Verwelkom Frietje op de bouw. U heeft de keuze uit diverse snackpakketten. Voor grotere gezelschappen bieden wij diverse budgetmenu’s aan. Onze ervaring is echter dat ze op de bouw wel meer dan 1 frietje op kunnen. Ook voor de grotere eters bieden wij daarom een aantal voordelige menu’s aan met in alle gevallen onbeperkt friet eten en de keuze uit 1 van de vele luxe snacks uit ons assortiment. U kunt ons al boeken vanaf € 3,10 per persoon. Wij rekenen vanuit onze vestiging in Geldrop €0,55 per gereden kilometer.

Eet eens een heerlijk frietje op de bouw! Wat een oplossing! Wat een feest!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×