Foodtruck huren in Helmond

Dus u gaat binnenkort een gezellig feest of evenement organiseren in Helmond? Heeft u er al eens aan gedacht wat u uw gasten te eten gaat aanbieden? Een feest is immers pas echt compleet wanneer de gasten met goed gevulde buik weer huiswaarts kunnen keren. Wanneer u zelf voor eten en catering moet zorgen, dan bent u daar vaak de nodige tijd en moeite mee kwijt. Voordat u het weet is uw feest ten einde en heeft u alleen maar lopen rennen om iedereen van lekkers te voorzien. Dat wilt u vast voorkomen. U wilt uw eigen feest ook meemaken en de tijd hebben om met mensen een praatje te maken. Gelukkig: een foodtruck huren via Frietje on Tour in Helmond brengt uitkomst.

EΓ©n ding weet u zeker: het zal uw gasten goed smaken. Want wie houdt er nu niet van heerlijke versgebakken friet. En ons assortiment snacks is dusdanig breed dat er voor iedere bezoeker van uw feest of evenement wel iets bij zit. Een foodtruck huren voor uw feest in Helmond is echt ideaal.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Feestje in Helmond: dan moet je absoluut een Foodtruck huren!

Wat dacht u ervan om uw gasten de mogelijkheid te bieden om een hamburger, een kipcorn of een luxueuze kroket te laten eten? Door onze foodtruck te huren biedt u uw gasten in Helmond de mogelijkheid om hun buikje rond te eten. Veel gasten zien het als een absoluut hoogtepunt wanneer onze foodtruck tijdens uw evenement ineens komt voorgereden. En over de bediening hoeft u zich geen zorgen te maken. Er komen diverse ervaren frietbakkers mee die ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

bitterballen-6-stuks

Mogelijkheden in pakketten

Een foodtruck huren, dat biedt pas gemak en meerwaarde tijdens uw feest in Helmond.Β  Zo kunt u bij ons niet alleen een frietwagen huren, maar ook een grill en bqq wagen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Β Β 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×