Foodtruck huren in Eindhoven

De foodtrucks van Frietje on tour staan voor u klaar als u een feest organiseert in Eindhoven. Wij leveren heerlijke eten op locatie en onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.

Bij Frietje on tour kunt u eenvoudig online een bemande foodtruck in Eindhoven bestellen. Wij vragen een vergoeding van € 0,55 per gereden kilometer vanuit onze vestiging in Geldrop.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Feestje in Eindhoven: huur een Foodtruck!

Onze mobiele foodtruck is de ideale manier om uw gasten te imponeren met heerlijk eten. Perfect voor een gezellig buurtfeest of een speciaal jubileum.

De foodtruck van Frietje on tour levert voedzame en gezonde producten en ons ervaren personeel staat voor u klaar om uw gasten te bedienen. De foodtrucks van Frietje on tour zijn niet alleen in Eindhoven actief. Ze reizen het hele land om eten op locatie te leveren.

Wij staan ook bekend wegens onze speciale deals voor scholen en instellingen. Wij maken heerlijke maaltijden voor grote groepen en houden ook rekening met uw budget. Vraag een offerte aan op onze site als u interesse heeft in onze exclusieve deals.

bitterballen-6-stuks

Voordelig een foodtruck huren in Eindhoven

Wij leveren variatie en dat is terug te zien in onze menu’s die passen in elk mogelijk budget. Bezoek onze website voor meer informatie over onze arrangementen en stel het menu samen dat bij u past.

Onbeperkt eten en drinken is mogelijk bij Frietje on tour. Ons V.I.P. menu biedt u de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van heerlijke hapjes. Kijk op onze website hoe u ons V.I.P. arrangement kunt bestellen en ontdek waarom het een van onze populairste keuzes is. 

Een foodtruck huren, dat biedt pas gemak en meerwaarde tijdens uw feest in Helmond.  Zo kunt u bij ons niet alleen een frietwagen huren, maar ook een grill en bqq wagen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×