Frietkraam huren in Oss

De beste frietkraam in Oss huren

De frietkraam van Frietje on tour kun je huren in Oss voor de lekkerste friet en beste snacks van Nederland Onze frietkraam in Oss is ideaal voor een feest of een andere speciale gelegenheid waar lekkere snacks niet mogen ontbreken. Een frietkraam huren in Oss van Frietje on tour is de ideale optie voor snelle en lekkere snacks. Onze bemande frietwagen is beschikbaar in heel Nederland. Wij rekenen vanuit ons filiaal in Geldrop een tarief van € 0,55 per gereden kilometer.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Snel en eenvoudig een frietkraam huren in Oss

Wij hebben voor ieder budget en groep een passend menu. Indien u het groots wil aanpakken hebben wij bijzondere deals voor grote aantallen. Daarnaast is er onze BBQ en Grill wagen die ideaal is voor een zomerse barbecue. Onze opvallende podiumwagen is perfect voor kleine optredens en presentaties. Voor de echte snackliefhebbers bieden wij de mogelijkheid om onbeperkt te eten en te drinken. Ons V.I.P. menu is een betaalbaar arrangement waar u met uw gasten voor een schappelijke prijs 1,5 uur lang onbeperkt kunt eten. Kijk op onze site voor meer informatie over dit veel gekozen menu en wat de voorwaarden zijn.

Bijzondere friet en verrukkelijke snacks om je vingers bij af te likken

Onze mobiele frietwagen heeft een rijk en gevarieerd assortiment aan snacks. Naast friet hebben wij hamburgers, kroketten, frikadellen en speciale hapjes. De bemande frituurwagen zorgt dat al deze lekkere snacks snel worden klaargemaakt. Ideaal dus voor feestelijke gelegenheid waar mensen iets lekkers verwachten. Frietje on tour is door heel Nederland actief en onze frietwagens rijden door het hele land. Wij staan garant voor voedzame snacks van een hoge kwaliteit en goede service. Ontdek daarom onze arrangementen en speciale diensten op onze website. Een frietwagen huren in Oss? Geen enkel probleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×